Reiki

Reiki is een andere naam voor universele levensenergie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het “kracht van de zon”. Met Reiki maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf en naar anderen kan stromen. De helende energie werkt op lichamelijk, op geestelijk , op emotioneel en spiritueel niveau.

Deze energie zit om ons heen en ook in ons. Het is neutrale energie die verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Mensen en dieren en ook zaken, gebeurtenissen hebben deze energie nodig om op een goede manier te leven, te zijn en te gebeuren.

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Bij een Reiki behandeling heeft u soepel zittende kleding aan en u ligt op de behandeltafel. Dmv verschillende handposities wordt de universele energie doorgegeven.

Terug naar overzicht

Is je interesse gewekt?
Neem dan gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.