Thaise yoga massage

Veel hedendaagse klachten aan nek, rug en ledematen kunnen met Thaise massage worden verholpen. Thaise yogamassage bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage en acupressuur. Je wordt door de masseur gerekt, gestrekt en tegelijkertijd gemasseerd.

Thaise Yoga massage


En dat is precies wat veel mensen nodig hebben. Net als iedere andere massagevorm geeft Thaise massage ontspanning. Zeer welkom in ons drukke, vaak stressvolle bestaan. Naast veel stress en gebrek aan ontspanning is gebrek aan beweging echter ook een belangrijke oorzaak van veel hedendaagse klachten. Omdat steeds meer mensen een groot aantal uren per dag achter de computer zitten, bewegen ze veel minder. En krijgen daardoor allerhande klachten die met de strekkingen uit de Thaise yogamassage kunnen worden verholpen. Als u kiest voor een kruidenstempel massage wordt de doorbloeding extra geactiveerd. Het lichaam wordt extra aangezet maar te-gelijkertijd geeft de warmte en de kruiden rust.

Tijdens de behandeling draagt u makkelijk zittende kleding en ligt u op een mat. Uw hele lichaam wordt gemasseerd, meestal beginnend bij de voeten en eindigend bij het hoofd.

Terug naar overzicht

Is je interesse gewekt?
Neem dan gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.