Workshop ''Masseren kun je leren''

“Laat het lichaam ontspannen en voorkom dat het verder uit balans raakt”

Massage geeft geen genezing, maar kan wel symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, angst, stress en depressie verminderen. Tevens brengt een ontspannende massage het lichaam terug in balans. Aangeraakt worden op een liefdevolle, aandachtige manier werkt ontspannend en bevordert de gezondheid.

Ontspannende massage

In deze tweedaagse cursus leert u masseren op intuïtie . Geen moeilijke technieken, maar eenvoudige strijkingen met de juiste intentie. Na twee dagen waarin u vooral veel oefent, kunt u een ontspannende massage geven.

De cursus wordt gegeven door Willy Balvert en Sjuul Adema.

Willy is natuurkundig therapeut in de Thaise Yoga Massage en heeft de specialisatie-opleiding ‘massage bij kanker’ gevolgd.

Sjuul is haptotherapeut en heeft haar eigen praktijk in Monnickendam.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Meer informatie

De eerst volgende cursus is 3 en 4 oktober 2020 en wordt gehouden in Ilpendam. De kosten voor deze 2 daagse cursus bedraagt €250,= per persoon. schrijft u in voor 2 personen dan krijgt u een korting van €20,= voor 2 personen. dit bedrag is inclusief een gezonde lunch en een bruikbare attentie.

Kijk ook op de websites www.willybalvert.nl en www.haptonomiewaterland.nl. Telefonisch via 06-48802471 (Willy) of 06 25151501 (Sjuul)

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Schrijf u nu in want het aantal deelnemers is beperkt!

Terug naar overzicht

Is je interesse gewekt?
Neem dan gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.